Tallinnan käsityömessut osa 3

Vielä näitä paikan päällä kuvattuja tuotteita riittää… klikkaa kuvaa, niin näet sen suurempana ja yksityiskohdat selkeämmin.

Tällainen lampun varjostin
…ja toinen tällainen
Pellavamekko
 

Toi on mun mieheni, joka noita helmoja nostelee – nyt ihan luvan kanssa. Toivottavasti tuo nyt ei ole ihan tavanomaista, että naisten mekkojen alle…

Näitä shaaleja jo esittelin aiemminkin – tässä kirjailtuina.
Tarina ei kerro enempää tästä pariskunnasta.

Alla olevat kuvat ovat upeista kasseista, joita samalla pöydällä oli kahden eri valmistajan tekemiä. Meillä oli kieliongelmia, mutta sen verran luulen ymmärtäneeni, että nämä on tehty villasta ja silkistä huovuttamalla. Ihastuin näihin kovasti ja ostin itsellenikin.

 

 Messualueen keskellä oli myös ohjelmaa, musiikkia ja tanssiesityksiä.

Upeita tilkkutöitä oli monenmoisia.

 Olen kuullut myöhemmin, että tämän Marja Matiisenin työpajalle pääsee tutustumaan ja ostoksia tekemään. Täytyy ensi käynnille ottaa selvää – paikka on kuulemma 10 km Tallinnasta. linkki.

Tämä kuva on otettu Tallinan Sadamarketista. Monet tietävätkin tämän toisen kerroksen myymälän, josta on hyvä tehdä viime hetken ostokset ennen laivan lähtöä. Viron villaa ihanissa väreissä!

Näin oli tyytyväinen ilme messujen päätteeksi.

Työviikko alkoi hulinalla. Tiistai on yleensäkin vilkas päivä, kun maanantaina on ollut ovet kiinni. Nyt olimme kolmisin putiikissa, minä, Pirkko myyjänä ja pikku-Mervi apulaisena, jota huudeltiin sinne ja tänne. Paperinarut loppuvat taas kesken, niin paljon tehdään valokransseja! Päätimme pitää maanantaina ja tiistaina vielä paperinaru-kurssit: maanantaina päivällä klo 13-15 ja tiistaina illalla klo 18-20.

Voi olla, että koko viikko menee täydellä miehityksellä, sillä takahuoneessa pitäisi saada joulutuotteita valmiiksi.  Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top