Kylläpä olen tänä jouluna ollut ahkera. Enemmän kuin varsinaisia lahjatavaroita olen valmistanut erilaisia koristeita. Vähän sellainen fiilis, että kaikki, mitä muutkin facebookissa tekee, minunkin pitää kokeilla.

 Niinpä valopallokin:

Ohje tähän virkkaukseen on blogista Neanomat. Virkataan kaksi ympyrää, jotka saavat suosista vähän ”kupittaa”. Ommellaan tai  virkataan ne reunoistaan yhteen. Jostain reiästä ujutetaan sisälle ilmapallo, joka puhalletaan sopivaksi. sitten vaan kovetetaan. Minä laitoin sokerivesiliemeen, mutta yhtähyvin (tai ehkä jopa paremmin) kävisi liima-vesiseos.

Nyt pallon annetaan kuivua seuraavaan päivään, ilmapallo puhkaistaan ja ongitaan pois. Pallo on valmis ripustettavaksi. Paitsi, jos haluaa sisälle valot.

Avustajani ripusti putiikin kattoon kaksi erittäin kaunista risua. Kylläpä ne luovatkin kivaa lämmintä tunnelmaa. Toiseen en aio ripustaa mitään, se on sellaisenaan kaunis. Toisessa risussa sen sijaan roikkuu enkeli, lumihiutale ja nyt tämä pallokin.

Ensin ajattelin vähän koristella näyteikkunaa sinivalkoisin värein, mutta sitten totesin, 
että sehän on jo. 
Toivotan kaikille lukijoille oikein rauhallista itsenäisyypäivän iltaa!

Pellavasydämen Mervi

Jaa:

Facebook
Twitter
Pinterest
LinkedIn

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Samantapaisia artikkeleita