Esittelyssä minä.

Voi voi sentään – taas minä olen unohtanut!
Kauan sitten (17.4.) sain Hopealusikkapuussa-blogin pitäjältä haasteen. Vastasin siihen ihan heti samana päivänä, mutta teksti jäi julkaisematta, luonnokseksi. Nyt kävin läpi tekstilistaani ja löysin tämän. Eipä nämä kysymykset ja vastaukset vanhene, joten tässäpä.

Kiitos haasteesta ja käykäähän katsomassa kaunista blogia   http://www.hopealusikkapuussa.blogspot.fi/

Haasteen ohjeet:

Tämän haasteen tarkoitus on löytää uusia blogeja 

1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Vastaathan myös haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun tulisi keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille
4. Heidän pitää valita 11 bloggaajaa, joilla on alle 200 lukijaa.
5. Sinun pitää kertoa kenet olet haastanut.
6. Ei takaisin haastamista.


11 asiaa minusta:
1. Minusta piti tulla opettaja. Joskus opettajamainen käytös minussa häiritsee.
2. Tosi hyvä ettei tullut. Sen sijaan olen tehnyt virkaurani valtionhallinnossa ja nyt olen työkyvyttömyyseläkkeellä. Olisin varmaan tehnyt oppilaani hermoraunioiksi. Enkä ehkä olisi selvinnyt itsekään täyspäisenä. (olenko siltikään?)
3.Nautin keväästä, mutta inhoan syksyä ja sadetta.
4. Viisi vuotta olen ollut käsityö-yrittäjänä, nauttinut ja kärsinyt. Muu (oma) elämä jäi vähiin. Syksystä alkaen otan sen kaiken takaisin. Näin kuvittelen nyt.
5. Monta kertaa kuulee jonkun sanovan, ettei kaipaa sitä…tai tätä…muttei ole koskaan edes kokeillut. Itsekin sanoin pitkään, etten kaipaa ulkomaanmatkoja. Sitten kun pääsin ensimmäiselle, nautin siitä kovin ja haluaisin matkustella paljonkin, aina eri puolille maailmaa. Liikuntavamman vuoksi pitkät matkat vaan ei enää onnistu, harmi!
6. Olen ylipainoinen, ikuinen laihduttaja. En ole vielä keksinyt syytä siihen, enkä myöskään pätevää keinoa.
7. Olen onnellinen tavallisessa, turvallisessa arjessa. En kaipaa extremeä. Rauhallinen, stressitön ilta kotona, telkkarin ääressä, käsitöitä tehden – siitä minä nautin.
8.Olen sosiaalinen, kaipaan kontaktia toiseen ihmiseen. Nautin syvällisistä keskusteluista, mutta vitsien kertojaksi minusta ei ole. Paitsi, että itselleni voin nauraa ja sillä naurattaa myös toisia. Näitä hölmöjä juttuja onkin riittänyt.
9. Nuorempana olin aivan mahdoton jännittäjä. Vanhempana olen rohkaistunut ja jopa nauttinut esiintymisestä. Olen ollut teatterissakin näyttelemässä.
10. Jos nyt osallistuisin teatterintekemiseen, haluaisin puvustajaksi. Olen sitä tehnytkin ja tykkäsin ihan hirveesti.
11.Olen aikas tyytyväinen elämääni. Jos jotain toivon, niin a) olisin hoikka b) voisin ostaa kaikkia ihania vaatteita kokonumerossa 38 c) voisin käyttää korkokenkiä. Olen siis aika turhamainen ihminen, vaikkei se ensimmäisenä ominaisuutenani tulisikaan mieleeni. Mutta näin viimeiseksi se kelvannee?

Sitten tulevat minulle tarkoitetut KYSYMYKSET:

Kysymykseni seuraaville haastettaville:

 
1. Unelmiesi matkakohde?
Haluaisin matkustaa kauas ja myös kauas turisteista. Haluaisin tutustua aivan erilaiseen kulttuuriin ja ihmisiin.
Matkakohteet, jotka jäävät nimenomaan vain unelmiksi, ovat liian pitkän matkan takana. Intia ja Kiina olisivat mielenkiintoisia, mutta en mitenkään kykene istumaan lentokoneessa noin pitkää matkaa.
2. Mitä ottaisit mukaan autiolle saarelle?
Käsitöitä ja syötävää.
3. Parasta bloggaamisessa?
Vuorovaikutteisuus. Pidän kyllä päiväkirjan kirjoittamisestakin ja siinä saan omat ajatukseni järjestykseen, mutta koska olen sosiaalinen ihminen, haluan myös keskustelua. Viime aikoina olen huomannut itsessäni draamankaipuuta. Sen olenkin aina tiennyt, että rakastan älykästä väittelyä. 
4. Rohkein tekosi?
Lopettaa kaupan pitäminen.
5. Mitä kieltä haluaisit osata puhua?
Jos osaisin edes englantia puhua niin, ettei hävettäisi, olisin tyytyväinen.
6. Ärsyttävin tv-ohjelma?
Oih, niitä on paljon. Sellaiset tosi-tv-jutut, joissa joutuu kokemaan myötähäpeää.
7. Mitä tekisit, jos voittaisit jättipotin lotossa?
Ostaisin kaupunkitalon, jossa voisin asua ja pitää myös kauppaa. Sisustaisin sen vanhanaikaisesti ja päästäisin asiakkaat myös privaattipuolelle ihastelemaan persoonallista sisustustani. Paljon rahaa saatuani se nimittäin olisi sitä.
8. Mielimusiikkisi?
En juurikaan kuuntele musiikkia, mutta silloin harvoin, kun sitä teen, mielellään  mielialaan sopivaa. Joskus mollivoittoista haikeaa, toisinaan taas iloista, kepeä rallatusta… ei mitään heavyä koskaan.
9. Kivoin lelu lapsuudessasi?
Kaikki kouluun liittyvä. Tykkäsin leikkiä opettajaa.
10. Kenen haluaisit valmistavan sinulle juhla-aterian?
Ei sillä ole väliä, kuka sen on tehnyt, kunhan on hyvää…
11.Voisitko asua jossain muussa maassa. Missä?
Tuskin. Matkustella haluan eri puolilla maapalloa, mutta asua Suomessa.

Minä edestä

Ja kun itseäni esittelen, niin teen sen myös kuvin. Paitsi että tässä on tarkoitus esitellä kirpparilöytöäni. Katsokaa nyt noita housuja, vaikka ne on kaameen väriset, tykkään niistä niin…
Tämä ei siis ole stailattu kuva, vaan sovitin tuota mekkoa heti kun se tuli postista. 


Minä sivusta

Ja vielä näinkin.

Olen itse sitä mieltä, että tuo mekko on liian piukka. Kas kun se ei ole teltta. Saako ”kurvit” näkyä noin selvästi? No entäs allit, pitäiskö olla pidemmät hihat?

Tähän facebook-kirppariasiaan tulee sitten vielä jatkoa, sekä kuvia että pohdintaa…olen päässyt silläkin saralla otsikoihin. Onko kukaan huomannut?

Mervi

Kommentoi

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Shopping Cart
Scroll to Top